Danas nam počinje treći playday A1 Adria Leaguea, i odlično je vrijeme za pregled drugog dana u kojem su svi timovi dobili, ali i izgubili po jednu mapu.

XPortal uzeo Inferno, CABRONE5 uzvratili pobjedom na Mirage

XPortal su dobrim post-plantom na B sajt Infernoa uzeli prvu pistol rundu. CABRONE5 su izgubili prvu gun rundu, ali su se na sljedećem polu-buyu uspjeli upisati na scoreboard. Nakon toga je XPortal imao niz odličnih rundi, ali Makedonska ekipa se pre kraja poluvremena razigrala i prvi half je završio s 8-7 rezultatom u korist XPortala. CABRONE5 su uzeli prve dvije runde drugog poluvremena, ali XPortal su pištoljima izjednačili mapu, 9-9. Andrej “necrogenes1s” Mančeski i ekipa su stigli do 14 rundi, ali nisu uspjeli zatvoriti Inferno i XPortal je dobio ovu mapu 16-14.

Daniel “dan1” Gligorov je započeo Mirage s 4 fragova i 1v2 clutch. CABRONE5 su definitivno bili bolji tim na Mirageu, a 11-4 poluvrijeme na T strani je dokaz toga. XPortal nisu imali nikakvu šansu da se vrate u igru, i CABRONE5 su završili drugi BO1 dana 16-5 u njihovu korist.

I Train i Mirage završili 16-9, samo ne za isti tim

U duelu medu Vilaya i JESTEa smo opet vidjeli Mirage i Vilay je poveo 2 runde pre nego sto su JESTE osvojili njihovu prvu rundu. Vilay su odmah uzvratili i dobili rundu s Desert Eaglovima. Oni su dominantno produžili do kraj mape i napori JESTEa su bili bezuspješni.


Luka “brky” Brkanac je napravio odličan 1v3 clutch protiv ekipe JESTE.

JESTE su imali izvrsnu T stranu Traina i su uzeli 10 rundi. Mapa je bila ista kao Mirage samo sto je ovaj put JESTE bio tim koji je konstantno bio u vodstvu. Završili su istim rezultatom kao Mirage, 16-9 i JESTE su pokupili jednu pobjedu u ovom playdayu.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime