Finale A1 Adria Leaguea će se i ove godine održati za vrijeme Reboot InfoGamer sajma, a ovo je sve što trebate znati za LAN završnicu najbolje regionalne lige.

Talent će biti u sličnom sastavu kao i posljednje godine, a možete ga pogledati u nastavku:

Stage Host:
HrAna Mitar

Host:
RsMarko “Rema” Stojmenović
RsAleksandar “Proka” Prokić

Komentatori:
HrBaro “PougljeniMrav” Barukčić
HrToni “MrJurich” Jurić

Analitičar:
HrMario “Mariuchii” Grdović

Osmo izdanje Reboot InfoGamer sajma

Reboot InfoGamer je jedan od najvećih gaming sajmova u čitavoj Europi koji se održava na Zagrebačkom Velesajmu. Iz godine u godine ima sve više posjetitelja a ove nas godine očekuje i više od 100 000 posjetitelja. Na sajmu su prisutni najatraktivniji izdavači igara i gaming hardvera kao što su: Ubisoft, EA, Konami, Asus, AOC i mnogi drugi. Pokraj izdavača i preko 100 indie game developera na sajmu će biti svakodnevnih giveawaya, prodavaonice opreme i gaming odjeće kao i VR corneri.

Reboot InfoGamer
Reboot InfoGamer

Sajam će posjetiti i najveće regionalne YouTube i Twitch zvijezde, a ako i vi želite biti dio ovog spektakularnog eventa, ulaznice možete kupiti na ovome linku.

A1 Adria League – najveća regionalna liga stavlja kraj i četvrtoj sezoni

Osim CS:GO-a, na finalu će se igrati i DotA2, Clash Royale i Hearthstone. Mobilne igre će imati 1960€ nagradnog fonda pojedinačno, dok će CS:GO i Dota2 imati 10.000€ kao prize pool. Timovi koji su osigurali mjesto za CS:GO finale su: ex-BLUEJAYS, uNiQUE.XPORTAL, JESTE i Vilay eSport. Oni će u subotu (16.11) odigrati dva polufinala,  te meč za treće mjesto i jasno, finale. Uživo ćete finale moći pogledati u paviljonu 11d na Zagrebačkom Velesajmu. Za ulaz na LAN ne treba posebna ulaznica, ali morate imati ulaznicu za sajam, naravno.

A1 Adria League
A1 Adria League

Ovako izgleda raspored za CS:GO finale četvrte sezone A1 Adria League:

Rsex-BLUEJAYS vs Vilay eSport 10:00
uNiQUE.XPORTAL vs JESTE 13:00
Meč za treće mjesto 16:00 (backstage)
Finale 16:00


1. mjesto – 5000€

2. mjesto – 3000€
3. mjesto – 1500€
4. mjesto –  500€

Najbolje trenutke druge sezone A1 Adria Lige je naš video editor Dominik “MikadiN” Mišadin spojio u jedan odličan video koji možete pogledati u nastavku:

Prijenos finala možete uživo pratiti na Twitch i Youtube kanale A1 Adria League, kao i na službenoj Facebook stranici.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime