U ovom playdayu A1 Adria Lige smo vidjeli prvi meč BLUEJAYSa, a Fantastic su odličnom igrom upisali još dvije pobjede u trećoj nedjelji lige.

BLUEJAYS i uNIQUE podijelili po mapu

Flatron “juanflatroo” Halimi je danas opet zaigrao s uNIQUE timom i ekipa je izgledala spremno za obračun protiv BLUEJAYSa. uNIQUE su uspeli uzeti prvu pištoljku na Trainu, ali je Srpska ekipa stigla do vodstva od 3-1, a onda i povećala to vodstvo na 10-2. Ova skoro perfektna CT strana za BLUEJAYSe je završila 12-3 u njihovu korist. U drugoj pistol rundi su uNIQUE izgubili dva igraća pre nego što su osvojili i ovu pištoljku, a time su i započeli njihov velik niz rundi na CT strani. Meč je od runde u rundu bio interesantniji i veliko vodstvo BLUEJAYSa se pretvorilo u 12-9 rezultat. Miloš “dEE” Marčeta i ekipa su stigli do 14 rundi, ali su se uNIQUE povratili i osigurali 15-tu rundu prvi. Prva mapa dana je otišla u produžetke i BLUEJAYS nisu dopustili da uNIQUE ispuni ovaj comeback i zatvorili mapu 19-16.

uNIQUE su započeli Mirage dominantno i su bili nalik BLUEJAYSa na Trainu. Sener “SENER1” Mahmutiev tim je uzimao rundu za rundom i ubrzo su dostigli prednost od  10-1. BLUEJAYS su osvojili zadnje 4 runde poluvremena, ali nakon osvajanja njihove četvrte pistol runde u ove dvije mape, uNIQUE su dostigli trinaest rundi. Onda je sledio niz od 5 rundi od strane BLUEJAYSa, ali je uNIQUE osigurao drugu mapu 16-11. flatroo je imao izvrstan performans na današnje dvije mape i je na Mirageu upisao 39 killa.

Fantastic su trenutno 4:0 na tabeli

U drugom duelu dana su igrali XPortal i Hrvatski Fantastic Esports. Fantastic su igrali s Guy “anarkez” Trachtmanom kao zamjenu nakon sto je Predrag “st0le” Stojković najavio da neće moći igrati zbog tehničkih problema.

Krunoslav “Salted” Katalinić je s tri killova uzeo pistol rundu za Fantastic, a ekipa je onda osvojila i sljedeće 3 runde. XPortal su se ubrzo upisali na scoreboard i su nakon nekoliko dobrih executeova osigurali sebi 7 runda. Salted je s još 3 killa u drugoj pistol rundi izjednačio meč na 8-8. Arlind “deb0z” Sadiku i XPortal su imali svoje trenutke u drugom poluvremenu, ali su Fantastic bili bolji tim i sa 16-11 rezultatom objezbjedili prvu pobjedu dana.

Dust2 je bila dosta teza za Fantastic od Inferno, ali su Mario “Mariuchii” Grdović i Fantastic izborili još jednu pobjedu i su trenutno neporaženi u A1 Adria Ligi. XPortal su uzeli pistol rundu i sljedeće 3, ali Fantastic su konstantno pružali otpor i na poluvremenu rezultat je bio 8-7 za XPortal. Iako su Fantastic osvojili drugu pištoljku, XPortal su ubrzo imali prednost od 12-9. Fantastic su se uspješno povratili od 14-11 zaostatka i zatvorili šesti playday s pobjedom.

Nakon tri nedjelje igranja, tabela izgleda ovako:

A1_table1

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime