U ovom tjednu A1 Adria Leaguea su odigrane samo četiri mape nakon što su JESTE i WeirdChamp otkazali svoje mečeve, a BLUEJAYS su osigurali prvo mjesto na tabeli.

Vilay izgubio Inferno i Train

Vilay i BLUEJAYS su bili timovi koji su igrali u prvom playdayu petog tjedna lige. Ova dva tima su favoriti za direktan prolazak u finale. Vilay su igrali ovaj meč s dva nova igrača, Ivan “pTKKK” Popov i Nemanja “k1Ng0r” Boškovića koji su igrali umjesto Jan “jkKy” Konečnik i Nejc “saveeey” Misa.

Na Inferno su BLUEJAYS imali vodstvo od 3-0 prije nego što je Vilay odgovorio. Vilay su uzeli četiri runde, a onda su timovi naizmjenično uzimali runde do 8-7 poluvremena. BLUEJAYS su osigurali i ovu pištoljku, i Vilay nisu mogli nadigrati protivnika na T strani, izgubivši prvu mapu 16-12.


Filip “aVN” Belojica je sam osigurao 13-tu rundu za BLUEJAYS. 

Druga mapa, Train, je bila potpuna dominacija BLUEJAYSa. Oni su uspjeli osigurati 12 rundi na CT strani, a onda uzeti i sljedeće četiri na T strani. Ovom pobjedom, i rezultatom od meča protiv CABRONE5 ekipe, BLUEJAYS su trenutno na prvom mjestu na tabeli.

BLUEJAYS za dlaku bolji od CABRONE5a

Promjena je bilo i u timu CABRONE5. Damjan “kyxsanStoilkovski i Aleksandar “CacanitoKulukoski su zaigrali umjesto Amet2highBaftijaria i DjordjeDJOKSiCKNiciforovića. Na Dust2 smo vidjeli još jedan odličan comeback, samo što su ovaj put CABRONE5 bili tim koji je ispustio 12-3 vodstvo na T strani. Oni nisu mogli uzeti više od dvije runde na CT strani mape, i nakon odlične igre, BLUEJAYS su zatvorili Dust2 16-14.


Nevjerojatan 1v3 clutch od strane Daniel “dan1” Gligorova.

T strane ovih ekipa su stvarno bile izvrsne, a ni Inferno nije bio izuzetak. Ovaj put su BLUEJAYS uzeli 12 rundi na njihovoj T strani, i CABRONE5 su bili tim koji se trebao povratiti u igru. Oni definitivno nisu razočarali te su izjednačili meč na 14-14. To je bilo sve što je Makedonska ekipa osvojila i BLUEJAYS su i drugu mapu završili sa 16-14 pobjedom.

Stanje na tabeli nakon deset odigranih playdaya možete vidjeti u nastavku:

A1_table9,10

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime