Napokon je stigla službena najava za A1 Adria League. Ove godine očekuju nas dvije sezone s po četiri igre i ukupnim nagradnim fondom od 30.000 eura.

A1 Adria League 2019.

Promijenjen je format A1 Adria League u odnosu na protekle dvije godine. U 2019. ćemo tako imati čak dvije sezone, treću i četvrtu. Treća će se igrati isključivo online i služit će kao uvod u četvrtu sezonu u drugoj polovici godine, koja će sadržavati veliko LAN finale i najveći dio nagradnog fonda.

Potvrđeno je i kako će obje sezone sadržavati četiri igre. Po dvije za PC platformu te dvije za mobilne platforme. Međutim, koje su to igre još nije potvrđeno. Ono što znamo je da će obje sezone imati i otvorene kvalifikacije, a kada točno počinju i u kojem formatu bit će objavljeno početkom svibnja. Tako da se za detaljne informacije moramo još malo strpjeti i nadati se da će CS:GO ponovo biti dio lige.

Podsjetimo, prošle su godinu kvalifikacije za CS:GO u A1 Adria League počele još u travnju, a LAN završnica se igrala u sklopu Reboot InfoGamera krajem studenog. Pobjedu je odnio Valiance&CO koji je u finalu svladao GamePub s 2-0 te tako obranio titulu iz prve sezone.

Sve informacije bit će objavljene na službenim stranicama lige i društvenim mrežama.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime