Gotova je mjesečna završnica CSadria Challengea. Nakon napete završnice u kojoj se 7 ekipa borilo za 20000 Faceit poena, pobjedu je odnijela ekipa 3D_.

Ostale ekipe koje su sudjelovale na mjesečnoj završnici su:

ElA,  (Zdena, laPuh, boneskh, PAiNg0D, NikolaPuh)

Uganda Woo, (serda, joiN, ZEKKAA-, BRKA019, _11)

–187–, (pajk, ks3l, OverSiard, Ge0prox, Gontek)

Krtole, (Prokk_Upp1, ManguLA_, Zer0xXxSLO, TrBy, KukaOG)

Myst, (sERONJAA, Biohazarche, MakiLUL, Eonwe, iLLesto0ne)

ENKA. (nisker, galaksy, c0bu, Geeoooo, dzekmo)

Sve je počelo s četvrtfinalnim mečevima u kojima su kao pobjednici izašli: 3D_, ElA, –187– i Myst, što je dovelo do polufinalnih mečeva izmedju ekipa 3D_ i ElA te –187– i Myst. Ekipa 3D_ bez većih je problema pobijedila ekipu ElA 16-7 na Cacheu, dok je Boza iz tima 3D_ imao impresivan 2.09 K/D rating. U drugom je polufinalu ekipa Myst pobijedila ekipu –187– na Cobblestoneu 16-12, gdje se najviše iskazao Biohazardche sa K/D ratingom 1.29 i 50% headshota.

I tako su se u finalu našle ekipe 3D_ i Myst na mapi Nuke. Meč je započeo tako što je 3D_ dobio knife rundu i odlučio započeti na CT strani, gdje je pak izgubio prvu pištoljku. U jednom je trenutku gubio 7-2, ali se uspio vratiti na malo bolji score. 3D_, iako je u zadnjoj rundi imao samo sačuvane AWP i AK47, dobio je tu rundu te je poluvrijeme završilo 7-8. Za razliku od prve pištolj runde, drugu je dobio te došao do rezultata 11-8. Ekipa Myst uspjela je samo s pištoljima dobiti rundu, no nakon toga nisu uspjeli ništa značajno napraviti, te je tako meč završio rezultatom 16-9. Ovdje možete pogledati VOD-ove jednog četvrtfinalnog i polufinalnog meča te finala.

Ako ste zainteresiran za idući CSadria Challenge, prijave su otvorene ovdje.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime